Extra omzet, zonder maandelijkse vaste kosten!

Voor u als restaurant is het interessant om extra gasten te ontvangen en daarbij niet altijd extra korting te hoeven verlenen. Nederlanders willen echter altijd korting!

Hiervoor heeft UWvoordeelpas een tussenoplossing. Met het spaartegoed dat onze leden bij ons opbouwen (door het doen van online aankopen), betalen wij (gedeeltelijk) de rekening die onze leden van u krijgen. Hiervoor betaald u slechts €1.- pp die via ons bij u reserveert. Zo hoeft u als bedrijf geen korting te bieden en kan de consument toch goedkoper (tot zelfs gratis) bij u komen uiteten.

1: Online reserveermodule

Van sterrenzaak tot eetcafés, niets is te gek voor ons online reserveersysteem! Als enige in Nederland hebben wij een dubbele module, waarbij u per kwartier het aantal reguliere en actiegasten in een systeem kunt aangeven. Daarnaast hebben wij het enige systeem, waarmee u in 3 klikken automatisch een volledig jaar per dagdeel het aantal gasten per kwartier toevoegt en/of wijzigt. U kunt zich bezighouden met uw passie en wij behandelen uw backoffice!

Ontvang gratis gasten via uw eigen kanalen

ZAls restaurateur bent u ook veel onderweg. Bekijk, wijzig en annuleer 24/7 uw reserveringen met onze Restaurant management tool. Zorgeloos op pad zonder iets te missen.

2: Makkelijke en snelle betaling

In uw account heeft u een dagelijks overzicht van reserveringen met daarbij het spaartegoed wat het lid bij u wil verzilveren. Dit verzilveren doet u doodeenvoudig door na het bezoek van de consument te klikken op “Aanwezig”. Tweewekelijks wordt uw accountsaldo verrekend met de €1.- per gast en overgeschreven/geïncasseerd op/van het door u doorgegeven IBAN rekeningnummer.

3: Verhoog uw omzet

UWvoordeelpas is een online marketingtool en niet zomaar een reserveringswebsite. Zo is het via ons mogelijk om (gratis) uw facebook, google, en nog veel meer uitingen te laten verzorgen. U betaald alleen het benodigde budget.

4: Bepaal zelf uw recensies

Voor u als ondernemer is het storend dat uw gasten recensies plaatsen die u niet meer kunt verwijderen. Wij van UWvoordeelpas vinden dat dit iets is tussen u en uw gast en niet tussen uw gast en het hele internet. Daarom bepaald uzelf welke recensies u wel/niet online plaatst.

Klik hier!

Gebruik alle fantastische functionaliteiten van uwvoordeelpas!

  • Een notificatie als je bij een webwinkel punten kunt sparen
  • Alternatieven voor webwinkels die niet zijn aangesloten bij uwvoordeelpas.nl
  • Weten hoeveel punten je spaart als je zoekt op bijvoorbeeld Google