Gaat u ook gratis uiteten bij een restaurant in de regio?

 

1. Klik op een webshop naar keuze.
2. U krijgt automatisch tot wel 10% spaartegoed!
3. U reserveert met uw spaartegoed!
4. Uw spaartegoed is geldig op alles van de kaart!Hoe werkt het:
Wij werken samen met ruim 1500 webshops, die u spaartegoed en de beste kortingscodes bieden. Vóórdat u een aankoop doet, klikt u op UWvoordeelpas op de webshop waar u gaat kopen. De prijzen van de producten, voorwaarden en overige punten blijven gelijk, alleen krijgt u extra spaartegoed bovenop de beste kortingscodes.

Wij bieden u dus:

  • de beste kortingscodes, én
  • spaartegoed dat u inlevert bij een bij ons aangesloten restaurant.

U ziet welke restaurants een tafel vrij hebben en kunt gewoon van de menukaart kiezen. En u zit NIET vast aan een bepaald menu en/of speciale regels.

 

U heeft dus altijd:

  • voordeel op uw online aankopen, én
  • u bouwt spaartegoed op om gratis/goedkoper uiteten te gaan.

Het is ook mogelijk om voor €14.95 een jaar lang PLUS member te worden. Als PLUS member krijgt u bij veel aangesloten restaurants tot 25% korting op de rekening, bovenop het spaartegoed.

 

Stap voor stap:

 

1: Aanmelden 
Meldt uzelf aan en log in. Op de pagina “Tegoed sparen” zoekt u eventueel een kortingscode en klikt u op “bezoek webshop”. U gaat nu naar de webshop waar u de aankoop wilt gaan doen. Uw aankopen blijven ten alle tijden anoniem, en uw gegevens veilig bewaard.

2: Transactie keuren
U ontvangt een mailtje dat uw aankoop in behandeling is. Op het moment dat de webshop uw transactie goedkeurt wordt het tegoed direct bijgeschreven op uw persoonlijke account. Het is belangrijk dat u direct na het klikken de aankoop in de webshop doet omdat anders de vergoeding wellicht niet goed gemeten wordt. Vele websites werken namelijk met meetcodes die de onze kunnen verstoren. En let ook op het feit dat transacties vaak pas na 14 dagen betaald worden aangezien iedere consument zonder opgave van reden binnen 14 dagen alles kan retourneren.

3: Reserveren

U zoekt bovenin de website of op de startpagina een restaurant en reserveert een tafel. Tijdens de reservering geeft u aan welke dag/tijd en met hoeveel personen u wilt gaan en hoeveel euro spaartegoed (max €150.-) u wilt inzetten voor dit avondje uit.

4: Geniet van uw avondje uit of dagje weg  
U gaat naar het restaurant waar u gereserveerd. Dit restaurant weet hoeveel spaartegoed u bij uw bezoek gaat inleveren, dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw rekening.

Wanneer u op deze pagina een digitale UWvoordeelpas barcode gekocht heeft, krijgt u ook nog eens (bovenop uw spaartegoed) tot 25% korting bij vele aangesloten restaurants.

5: Wij betalen uw rekening: 
Dus stel u bent in het bezit van een UWvoordeelpas barcode en eet en drinkt met 2 personen voor €50.- dan ontvangt u tot wel €12.50 korting, maar heeft u door het doen van online aankopen €37.50 gespaard dan betaalt u uw rekening met uw gekregen tegoed en eet u volledig gratis! Naast al deze voordelen heeft u op voorhand dus ook nog geprofiteerd van onze kortingscodes waardoor u direct bij uw aankoop al voordeel heeft gehad!

Klik hier!

Gebruik alle fantastische functionaliteiten van uwvoordeelpas!

  • Een notificatie als je bij een webwinkel punten kunt sparen
  • Alternatieven voor webwinkels die niet zijn aangesloten bij uwvoordeelpas.nl
  • Weten hoeveel punten je spaart als je zoekt op bijvoorbeeld Google